Wat kan je allemaal bedrukken?

Voorbeeld van bedrukkingen

Bijna al het textiel kan wel voorzien worden van een borduursel of transfer. De laatste actuele voorbeelden vind je op onze Facebook pagina.
Op onze katoenprinter is het mogelijk t-shirts, hoodies of andere katoen te voorzien van een directe print. De GTX printer print in een minuut elke gewenste afbeelding/foto/logo op katoen. Wij hebben zelf shirts of u kunt shirts meenemen.


Softshell jassen zijn erg populair. Ideaal om een logo op aan te brengen en in de basis lekkere warme jassen. Per stuk te bedrukken aan de voor en achterkant.


Op kleur en in kleur printen is mogelijk zoals dit voorbeeld van een paard laat zien. Printen kost ongeveer een minuut met een katoenprinter.


Specials zijn altijd te maken. In dit geval hebben we de contouren van Rotterdam omgezet naar een borduurpatroon en via onze borduurmachine geborduurd.


Met deze veiligheidshesjes loopt het logistieke team er weer veilig bij!


Borduren kan ook zoals in dit voorbeeld op een muts. De combinatie van een transfer en borduren is uiteraard ook mogelijk.


Jassen bedrukken in dit geval voor een voetbaljas die gesponsord wordt, wat zijn de stappen?


Borduren kan ook zoals in dit voorbeeld op een muts. De combinatie van een transfer en borduren is uiteraard ook mogelijk.


Een tekst aanbrengen hoeft niet perse op een voorkant of achterkant, een mouw kan ook een prima plek zijn!Borduren van koksbuizen op de mouw, voorkant en rand van Restaurant Unique in Gouda.


Een kaktus hoeft niet te prikken als deze als transfer is aangebracht. Wist je dat je ook je eigen kleding kan meenemen naar ons?


Naast kleding kunnen we ook paraplu's van een logo voorzien.


Hoe bedrukken we mokken?


Een donut is zoveel lekkerder.....

De digitale bedrukking kan via transfer of sublimatie plaatsvinden. We gebruiken Roland printers welke volledig in kleur digitaal kunnen printen en snijden.


Keuze genoeg. We hebben allerlei soorten polo's, t-shirts en andere kleding. We importeren onze kleding uit Duitsland an het merk Steadman en James & Nicholson.